Oulun herkku- ja leivosskene meni uusiksi vuonna 2019, kun ranskalainen pâtissier Florian liittyi tiimiimme Tuba Food & Loungen tiloissa. Pariisissa oppinsa saanut Florian on työskennellyt Ranskassa, Sveitsissä ja Floridassa, ennen kuin päätyi rakkauden perässä Ouluun. Florian loihtii aidot ranskalaiset leivokset ja yhdistelee myös uusia moderneja makuja suomalaiseen makumaailmaan. Uskomattomien makujen salaisuus on tinkimättömyys ja ammattitaito. Kaikki tehdään itse, alusta asti. Helsinkiläissyntyinen Salla tuli mukaan vuoden 2020 alussa. Salla on ravintolalan moniosaaja, joka täydentää leipomon osaamista leipurin ja keittiöpuolen ammattitaidollaan. Pâtisseriessa valmistuukin leivosten ja kakkujen lisäksi myös herkulliset croissantit, pullat, cookiet ja omaan hapanjuureen leivottua leipää.

Kysynnän kasvaessa leipomotoiminta laajeni niin, että sille tarvittiin isommat tilat, joissa olisi myös mahdollisuus tarjota asiakkaille parempia herkkuhetkiä. Rauhalan 100-vuotinen historia on kirjava ja se on tuonut ripauksen eurooppalaista kulttuuria Ouluun jo vuosikymmenien ajan.  Niin syntyi idea yhdistää maailmanluokan ammattitaito ja intohimo herkkuihin, Rauhalan ainutlaatuiseen ilmapiiriin.

Uudesta ilmeestä huolimatta, emme ole unohtaneet perinteitä ja Rauhala toimiikin edelleen ainutlaatuisena juhlapaikkana aivan Oulun sydämessä. Herkkuja pursuavan vitriinin lisäksi, meiltä löydät edelleen myös päivittäin vaihtuvan lounastarjonnan.

Tervetuloa nauttimaan uudistuneesta Rauhalasta ja sen eurooppalaisista herkuista ja ilmapiiristä.

Rauhala pâtisserie on ovesi Eurooppaan.