Pihvikurssi

MESTARI MATIN PIHVIKURSSI

Ruoanvalmistus yhdessä on hauska ja mielekäs tapa viettää iltaa vieraiden, työkavereiden, asiakkaiden ja ystävien kanssa. Samalla oppii uutta ja saa mukavia vinkkejä kotiruuanlaittoon. Tervetuloa!

Kurssilla perehdytään lihan käsittelyyn ja opitaan tunnistamaan eri lihalaatuja.
Illan kohokohtana on pihvin liekittäminen keittiömestarin opastuksella.
Kurssin kesto on noin kolme tuntia, jonka aikana opit valmistamaan herkullisia pihvejä moneen makuun erilaisine lisukkeineen. Samalla on mahdollisuus saada myös hyviä vinkkejä viinin valintaan.
Tervetuloa mukaan oppimaan ja nauttimaan!

Raaka-aineina käytämme:

Possun sisäfilettä
Härän ulkofilettä
Härän sisäfilettä sekä
Lampaan ulkofilettä
***
Lisäkkeinä
Punaviinikastiketta
Maustevoita
Bernaisekastiketta
***
Grillitomaatteja
Muhennettuja sieniä
Valkosipuliperunoita
Paahdettuja perunoita
***
Vihreää salaattia ja patonkia
***
Jälkiruokana nautimme
Marinoituja marjoja ja jäätelöä
Kahvia ja teetä
***
Ohjelman hinta:
129 € / hlö (sis.alv 14%)
Minimilaskutus 10 henkilöä.

Kurssi toteutetaan Rauhalan tiloissa ja se kestää noin
kolme tuntia. Hintaan sisältyy keittiömestarin opastus,
sekä kaikki tarvittavat välineet ja raaka-aineet.

Lisämaksusta alkoholipitoiset juomat.

Yhteydenotot ja tarjouspyynnöt tästä linkistä