Raclette

Rauhalan Raclette

Raclette on Sveitsin ja Ranskan juustoinen illanistujaisruoka. Se on peräisin sveitsiläisiltä talonpojilta ja paimenilta, joilla oli tapana sulattaa juustoa avotulen lämmössä ja kaapia sitä perunoiden ja leivän päälle. Nyt voit nauttia tätä juustoista herkkua myös Rauhalan illanistujaisissa, pöytäseurueille tarkoitetuilla sähköisillä raclettepannuilla.

Menu

raclettejuustoa
kylmäsavulohta
ilmakuivattua kinkkua
uunilohkoperunoita ja talon voita
hillosipulia ja cocktailkurkkuja
marinoituja papuja
marinoitua paprikaa ja pikkutomaatteja
valkosipulikastiketta
itseleivottua hapanjuurileipää

Hinta 27 €/hlö

Lisämaksusta kupponen:

marinoitua härän ulkofilettä suikaleina 5 €
marinoitua lampaan ulkofilettä suikaleina 5 €

Yhdestä kupposesta riittää 1–2 hlö:lle
Marinoidut lihat ovat paistovalmiita suikaleita, jotka asiakas saa itse
paistaa raclettepannun päällä olevalla parilalla.

Minimilaskutus 10 hlö:ä

Yhteydenotot ja tarjouspyynnöt tästä linkistä