Rauhalan kabinetit ja sali ovat nähneet lukuisia oululaisia tilaisuuksia ja paikan seinät henkivät juhlahumua yli 120 vuoden kokemuksella.

Rauhalan tilat soveltuvat esimerkiksi syntymäpäiväjuhliin, hääjuhliin, karonkkajuhliin, muistotilaisuuksiin, kokouksiin ja tapahtumiin. Meillä on osaaminen sekä epävirallisiin että virallisiin tilaisuuksiin, kuten vuosijuhliin, akateemisiin juhliin ja karonkka- tai dosenttijuhliin.

Teemme onnistuneita tapahtumia suurella sydämellä, olipa kyseessä sitten pieni perhejuhla tai vaikka isot kesäjuhlat patiolla.

Ota toki yhteyttä, suunitellaan yhdessä onnistunut tapahtuma! Voit laittaa tarjouspyynnön suoraan verkkosivujemme kautta.

Tutustu myös tarkemmin tiloihimme ja juhlamenuihin!

RAUHALAN HÄÄJUHLAT

Olemme järjestäneet Rauhalassa häitä vuodesta 2002 lähtien!

Rauhalasta löytyy tiloja sekä isompiin että pienempiin hääjuhliin. Tiloihin mahtuu juhlimaan jopa 100 henkeä. Tutustu tiloihimme täältä.

Tilaisuutenne on meille tärkeä, kerro toiveesi ja suunnittelemme juuri teille sopivan ja ikimuistoisen kokonaisuuden!

Olemme koonneet oheen yleisimpiä kysymyksiä hääjuhliin liittyen helpottaaksemme juhlan suunnittelua. Jos joku asia jää silti mietityttämään, niin ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Autamme mielellämme!


Jotta voisimme tehdä tarjouksen, olisi meidän hyvä tietää:

- Tarkka ajankohta ja kellonajat?
- Henkilömäärä (tässä vaiheessa riittää arvio)?
- Mitä ruokatarjoilua tulee yhteislaskulle?
- Mitä juomatarjoilua tulee yhteislaskulle?
- Tilantarve, tarvitseeko esim. varata tilaa ohjelmalle / tanssille?
- Tarvitsetteko erikoista tekniikka kuten mikrofonin?