Sesongin päivällisbuffetit

RAUHALAN SESONGEITTAIN VAIHTUVAT PÄIVÄLLISBUFFETIT SOPIVAT ERINOMAISESTI NIIN MUODOLLISEEN, KUN RENNOMPAANKIN TILAISUUTEEN!

Menut on suunniteltu sesongin raaka-aineiden mukaisesti ja valmistetaan aina käsin alusta saakka ennakkotilauksesta. Huomioimme erikoisruokavaliot ennakoilmoituksen mukaisesti.

KESÄN 2017 PÄIVÄLLISBUFFET
(KESÄ-, HEINÄ-, JA ELOKUU)

Silliä, kananmunia M, G ja varhaisperunoita sipuli-⁠voikastikkeessa L, G
Savusiikasalaattia ja tilli-⁠kermaviiliä L, G
Ylikypsää karitsanpaistia ja valkosipulipikkelsiä L, G
Ankka-⁠couscoussalaattia ja paprika-⁠sitruunakastiketta M
Salaatti kuudesta erilaisesta pavusta ja omena-⁠currykastiketta M, G
Tomaatti-⁠kevätsipulisalaattia M, G
Varhaiskaalisalaattia ja paahdettuja siemeniä M, G
Viherverso-⁠kurkkusalaattia ja yrttiöljyä M, G
Leipävalikoima ja levitteitä
* * *

Voissa paistettua perämeren lohta L,G ja ruohosipuli-kapriskastiketta L, G
Häränniskaa punaviinikastikkeessa M, G
Pilahviriisiä M, G
Palsternakka-⁠porkkanapaistosta M, G
* * *

Mansikkakakkua L
Kahvia ja haudutettua teetä

34€ / hlö
(+tarvittaessa tilavuokra)
Lapset alle 12 v. 1,5€ / ikävuosi


SYKSYN 2017 PÄIVÄLLISBUFFET
(SYYS-, LOKA- JA MARRASKUU)

Perinteistä metsäsienikeittoa L, G ja yrttikrutonkeja M, G
***

Silliä turkissa M, G
Sitrusgraavattualohta ja vuolukermaa L, G
Paahtopaistisalaattia ja piparjuurikastiketta M, G
Myskikurpitsa-fetasalaattia VL, G
Grillatua paprikaa & latva-artisokkaa M, G
Minttumarinoitua punajuurta M, G
Viherverso-kurkkusalaattia ja yrttiöljyä M, G
***

Siikaa, äyriäisiä ja valkoviinikastiketta L, G
Possunposkea ja tummaa rosmariinikastiketta M, G
Uunipaahdettuja perunoita ja juureksia
***

Juustokakkua ja marjakastiketta L
Kahvia ja haudutettua teetä

34€ / hlö
(+tarvittaessa tilavuokra)
Lapset alle 12 v. 1,5€ / ikävuosi

ENNAKKOTIEDUSTELUT JA VARAUKSET TÄÄLTÄ