Sesongin päivällisbuffetit

RAUHALAN SESONGEITTAIN VAIHTUVAT PÄIVÄLLISBUFFETIT SOPIVAT ERINOMAISESTI NIIN MUODOLLISEEN, KUN RENNOMPAANKIN TILAISUUTEEN!

Menut on suunniteltu sesongin raaka-aineiden mukaisesti ja valmistetaan aina käsin alusta saakka ennakkotilauksesta. Huomioimme erikoisruokavaliot ennakoilmoituksen mukaisesti.


kevään 2018 PÄIVÄLLISBUFFET
(huhti- JA toukokuu)

Alkuun
Sienikeittoa L, G ja saaristolaiskrutonkeja
 
Sitruslohta ja vuolukermaa M, G
Paahdettua kananrintaa ja hedelmiä M, G
Feta-melonisalaattia VL, G
Salaatti paahdetuista fenkoleista ja kukkakaalesta M, G
Viherverso-siemensalaattia & puolukkavinaigrette M, G
Leipävalikoima ja levitteitä
***
 
Pääruokana
Hiillostettua kirjolohta & jokirapukastiketta L, G
Punaviinissä haudutettua karitsan paahtopaistia M, G
Yrttivoi-kasviksia L, G
Marskin perunoita M, G
***
 
Jälkeen
Tiramisu L
Kahvia ja haudutettua teetä
 
 35€ / hlö

(+tarvittaessa tilavuokra)
Lapset alle 12 v. 1,5€ / ikävuosi


Kesän 2018 PÄIVÄLLISBUFFET
(kesä-, heinä- ja elokuu)

Alkuun
Silliä, kananmunia M,G ja varhaisperunoita sipuli-⁠voikastikkeessa L, G
 
Savusiikasalaattia ja tilli-kermaviiliä L, G
Härän pastramia ja pikkelöityjä sieniä M, G
Hedelmäistä kalkkunasalaattia M, G
Salaatti paahdetuista kurpitsoista ja tomaatti-paprikakastiketta M, G
Tomaatti-⁠kevätsipulisalaattia M, G
Varhaiskaalisalaattia ja paahdettuja siemeniä M, G
Viherverso-⁠kurkkusalaattia ja yrttiöljyä M, G
Leipävalikoima ja levitteitä
* * *
 
Pääruokana
Uunilohta L, G ja ruohosipuli-kapriskastiketta L, G
Ylikypsää häränposkea ja punaviinikastiketta M, G
Bataatti-perunavuokaa L, G
Paahdettuja juureksia M, G
* * *
 
Jälkeen
Mansikkakakkua
Kahvia ja teetä
 

35€ / hlö

(+tarvittaessa tilavuokra)
Lapset alle 12 v. 1,5€ / ikävuosi


ENNAKKOTIEDUSTELUT JA VARAUKSET TÄÄLTÄ