Kakut & suolaiset herkut

Syntymäpäivät, häät, valmistujaiset, tiistai-iltapäivä. Meiltä löydät kakut ja suolaiset herkut juhliin, arjen herkutteluhetkiin ja kokouksiin. Katso valikoimamme täältä.

Herkullisten leipiemme salaisuus on meidän oma hapanjuuri, joka on seurannut matkassamme jo kohta 10 vuotta. Täydellinen leipä vaatii korkealaatuisten raaka-aineiden lisäksi myös aikaa. Leivän leipomisessa ei ole oikotietä onneen, vaan täydellinen juureva maku syntyy hitaasti ajan kanssa kohoten.

Täydellinen croissant on ilmava, lehtevä, rapea, maukas ja se on leivottu oikeaan voihin. Taikina leivotaan kotimaisista raaka-aineista, Kinnusen Myllyn jauhoihin, jonka jälkeen se laskostetaan varovasti ja väliin kaulitaan juuri oikea määrä voita. Croissantit muotoillaan käsin, kohotetaan rauhassa ja paistetaan joka aamu tuoreena, täydellisiksi herkkuhetkien ystäväksi. Vaikeinta tässä prosessissa ei ole suinkaan valtava käsityön ja ammattitaidon määrä, vaan vastustaa joka päivä vastapaistettujen croissanttien viettelevää kiusausta.